top of page

Alihan Altıtaş'ın, Aygün Müzik Etiketiyle çıkartığı yepyeni süpriz şarkısı "Eller Havaya" #solfejfmhaber

Alihan Altıtaş'ın, Aygün Müzik Etiketiyle çıkartığı yepyeni süpriz şarkısı "Eller Havaya"


Haydi Eller Havaya Aygün Müzik Yapım

SolfejFM Ailesi'nin nostalji rüzgarları estiren sevilen programının yapımcısı ve sunucusu olan Alihan Altıtaş yine bir süprize imza attı. SolfejFM Kurucusu ve Genel Yayın Müdürü, "Aygün Müzik" yapım sahibi usta müzisyen-besteci ve aranjör Murat Aygün ile güç birliği yapıp, yepyeni bir "Maxi Single" çalışmasına imza attılar.


Aygün Müzik ile tüm dijitallerde

Alihan Altıtaş, şarkının sözü ve bestesini gençlik yıllarında yazmış ve bu şarkıyı "Aygün Müzik" etiketiyle gün yüzüne çıkardı. Stüdyo kayıtlarına Haziran döneminde başlanılan esere, usta bestecinin ellerinde yıldız gibi parladı. Stüdyo kayıtlarında "Vokal" koçluğunu üstlenen Murat Aygün, şarkıyı çok beğendiğini farklı enstrümanları kullanarak enerjisini daha yükseltip dinleyenlere keyifli dakikalar yaratmak için çalıştığını ifade etti.


Haydi Eller - Alihan Altıtaş

Eser sahibi Altıtas, çok heyecanlı olduğunu on yıl önce yazdığı bir şarkının böyle bir yere gelmesinin kendisine mutluluk verdiğinin ve usta bir müzisyen ve aranjör ile çalışmak ve bunu yanında vokalde bana yol göstermesinin, şarkımın ve ses dinamikliğimin daha da arttığını ve böyle projelerde usta bir müzisyen ile yol almak şarkının ve vokalin kalitesini daha da kaliteli bir hale getirdiğini söyledi.



Titizlikle devam eden proje çok yakında özel bir kliple taçlanıp "Aygün Müzik" etiketi ile tüm Dijital Platformlarda yerini alacak.


SolfejFM Haber






Aygün Drone

86 görüntüleme0 yorum

Commentaires


bottom of page