top of page

İsmail Sucu yeni sezona bomba gibi başladı.



İzmir'in, Türkiye'de ve Dünya'da en çok dinlenen radyosu olan Solfej FM en iyi canlı yayın programlarıyla dinleyicilerin favori radyolar bölümünde yerini aldı. Web radyosu olmasıyla MyTuner, Radyo Burada, Radyo Kulesi, Canlı Radyo Dinle, Radyo Mhz, Türk Radyoları gibi bir çok radyo uygulamalarında ve web kanallarında Solfej Fm en iyi radyolar listesinde sıraya girdi. Her tarzdan müzik ve program yapan radyo, en ünlü isimleri programlarında konuk olarak ağırladı.


Radyonun popüler programı olan ve her hafta farklı program içeriğiyle ve dinleyicilerden gelen şarkı istekleriyle İsmail Sucu ile Sığacık'tan Sıcacık programıyla dinleyiciler tarafından sevilen ve beklenen program haline geldi.


Her Cuma akşamları 21:00'da yayında olan Sığacık'tan Sıcacık programı, dün akşamda yeni sezonuyla açılış yapan İsmail Sucu, yine her zaman ki gibi yepyeni yayın akışıyla mikrofon başında yeni sezonun heyecanı ile dinleyicilerine seslendi. İstek üstüne istek isteyen ve mesajlarıyla tebrik eden bir çok dinleyici, İsmail Sucu'nun şiirleriyle duygusal anlar yaşadı.


Bilirsiniz ki Sığacık'tan Sıcacık programının ismi İzmir Seferihisar'ın bilinen en güzel yeri olan Sığacık kasabasından ismini alıyor. Yaz akşamlarının sahil kenarında deniz kokusuyla, suyun sesiyle ve denize vuran yakamozuyla Sığacık'tan Sıcacık programının içinde, sizlere o güzel rahatlatıcı manzaranın içerisinden Sucu sesleniyor.


Her Cuma akşamları İsmail Sucu sizleri saat 21:00'da Sığacık'tan Sıcacık programına bekliyor ve sizlere şöyle sesleniyor; "Unutmayın! "siz yoksanız hep bir eksiğiz"



Dün akşam ki dinleyici analizleri



Haber: Solfej Haber Birimi

©2022 SolfejFm


Programlarımız

***

Sığacık'tan Sıcacık

Müzik Yelpazesi

Yıldızlara Yolculuk

Mikrofonda İpek

Mum Işığı

Paprika

Türküler






76 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page