top of page

Solfej Fm ekip toplantısı keyifli geçti.

Türkiye de ve Avrupa ülkelerinde en çok dinlenen Solfej Fm dün akşam yönetim ekibiyle gerçekleştirdiği toplantı keyifli ve güzel geçti.



2020 yılında Radyo Solfej adıyla kurulan radyomuz, 2021 yılının başlarında ismini Solfej Fm olarak değiştirmişti. Bu zaman içerisinde bir çok ünlü ismi konuk olarak ağırlamıştır.


Dün akşam Solfej Fm ekibi Seferihisar Akarca mevkinde bulununan Lavantalı Konak'ta yeni sezonda ne gibi yenilikler yapılması hakkında masaya oturdular. Murat Aygün, Necmi Arslan, Berrin Arslan ve Burcu Tüblek'in katıldığı toplantıda, yapılacak yenilikler hakkında fikir alışverişi yaptılar.


Solfej Fm kurucuları Murat Aygün ve Necmi Arslan toplantı bitiminde Solfej Haber ekiplerine kısa bir röportajı da eksik etmedi. Arslan toplantı bitiminin ardından bizlere "Toplantımız ekibimiz ile güzel sohbetler eşliğinde geçti. Bilirsiniz ki yaz döneminde programlarımız sezon finali yapmışlardı. Eylül ayı içerisinde programlarımız yeni sezonda bomba gibi geliyor. Bizlerde yeni sezonda neler yapabiliriz hakkında fikir alışverişi yaptık. Dinleyicilerimize buradan söylemek isteriz ki. Yeni sezonda en sevdikleri ünlü isimleri radyomuzda buluşturacağız. Daha bir çok süprizlerimiz olacak. Yeni sezonda görüşmek üzere" diyerek cümlelerini sonlandırdı.


Bizlerde merak ile yeni sezonda ki gelişmeleri bekliyor olacağız. Yeni gelişmelerden haberdar olduğumuzda sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.


Solfej Fm'e iyi yayınlar dileyip, dinleyicilerimize güzel keyifli vakitler dileriz.




Solfej Haber

©2022


Programlarımız




61 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page